Fűzfa és Társa Kft.: Hitelesség, Minőség, Szakértelem

A Fűzfa és Társa Kft. abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara "Kamara által Ajánlott vállalkozás" védjegyével jutalmazta kiváló munkáját már 6. alkalommal folyamatosan 2019 óta. A kamarai elismerés egy olyan átfogó program része, mely 2015-ben indult, és azóta hozzájárul a kereskedelmi és ipari vállalkozások átláthatóságához, minőségi szolgáltatások bemutatásához.

Az elismerés nem csupán egy pecsét a vállalkozás nevében, hanem az átláthatóság és minőség jegyében tett kötelezettségvállalás eredménye. A "Kamara által Ajánlott vállalkozás" védjegy egy évig használható, így erősítve 2024-ben is vállalkozásunk hitelességét és piaci pozícióját.

A kamarai vezetőség már másfél évtizede hirdeti az átláthatóságot és a minőséget, amelyeket a Védjegyprogram 2015-ben konkrét cselekvési formába öntött. Az átfogó kiadványok, melyekről minden védjegytulajdonos vállalkozásról, így a Fűzfa és Társa Kft.-ről is információkat találhat, szilárd alapot nyújtanak az üzleti és lakossági érdeklődők számára.

A Fűzfa és Társa Kft. ebben a programban nem csak egy név, hanem egy hagyományokkal rendelkező, családi vállalkozás, amely 20 éve fejleszti és gyártja a legkiválóbb fémszerkezeteket Mosonmagyaróváron, Győr-Moson-Sopron vármegyében, az egész országban - és a határainkon túl is, Ausztriában, Szlovákiában. A vállalkozás elkötelezett a minőségi alapanyagok és a precíz kivitelezés iránt, garantálva, hogy minden termékünk magas színvonalú és egyedileg méretre készült.

A Fűzfa és Társa Kft. a lakossági kereskedelemben számos területen bizonyított: terasz- és lépcsőkorlátok, kapuk, kerítések, kocsibeállók, előtetők tervezését, gyártását és kivitelezését vállaljuk. Az elkötelezettségüket alátámasztja a határidők betartása és a minőség, melyekkel biztosítjuk ügyfeleink elégedettségét.

Vállalkozásunk szintén büszkén áll partnereink elé, építőipari céges megkeresések elé, mivel évtizedek óta teljeskörű acélszerkezeti munkálatokat, társasházi korlát kivitelezést is végzünk. Az EN ISO3834-2 minőségirányítási rendszer és az EN1090-2 kiviteli osztályig terjedő minősítéssel a Fűzfa és Társa Kft. nem csupán a jelenben, hanem a jövőben is a minőség és szakértelem garanciája marad a kivitelezők, projektvezetők számára.

A Fűzfa és Társa Kft. nem csak egy vállalkozás, hanem az őszinte hitelesség, a kiváló minőség és a szakértelem szimbóluma is. A "Kamara által Ajánlott vállalkozás" védjegy egy fontos díj, illetve az elért eredmények és a kitartó munka elismerése. Bízunk benne, hogy a jövőben további vállalkozások is megtapasztalhatják ezt az értéket, és együtt építhetünk megbízható és minőségi üzleti környezetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük