Kamara által ajánlott vállalkozás hatodszorra is

A Fűzfa és Társa Kft., mely az alumínium és kovácsoltvas kerítésekre és szerkezetekre specializálódott, büszkén adja hírül, hogy hatodszorra is elnyerte a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által adományozott "Kamara által Ajánlott vállalkozás" védjegyet. Ez a kiváltságos elismerés azt jelenti, hogy a vállalkozás a 2024. évben is jogosult ezen megtisztelő cím viselésére - immár 2019 óta folyamatosan.

A díjátadó ünnepségen 2024. november 23-án, csütörtökön a pályázat nyertesei méltó elismerésben részesültek. Ez a védjegy egy évig használható, és a jogosultságokat részletesen rögzíti egy licenc-szerződés. Ezt követően pedig a vállalkozás számára elérhetővé válnak a védjegyhez kapcsolódó anyagok, amelyeket Ön is megtekinthet honlapunkon a https://www.fuzfa.hu/rolunk/ oldalon.

A "Kamara által Ajánlott vállalkozás" védjegy nem csupán egy logó, hanem egy hitelesítés is. Ez a kis embléma szimbolizálja a minőséget, a szakértelmet és a bizalmat. Számára ez nem csupán egy díj, hanem egyfajta pecsét is, mely bizonyítja, hogy a Fűzfa és Társa Kft. kiemelkedik a tömegből a megbízható és kiváló minőségű termékeivel.

A védjegy nemcsak a múlt eredményeit dicséri, hanem a jövőbe vetett bizalmat is erősíti. Ez a cím a Fűzfa és Társa Kft. számára lehetőséget teremt a piaci pozíció megerősítésére és a szakmaiság további fejlesztésére. Várjuk megrendeléseiket, megkereséseiket, várjuk, hogy továbbra is kiváló munkával szolgálhassuk ki Önöket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük