Otthonfelújítási támogatás 2024

2024-es 3 millió forintos lakásfelújítási támogatás jelentős lehetőséget kínál a lakástulajdonosok számára. Növelhetik ingatlanuk értékét és funkcionális szempontjait. A támogatás célja, hogy segítse a magánszemélyek otthonainak modernizálását és energiai hatékonyságának javítását. Igénybevételével tulajdonosok csökkenthetik energiaköltségeiket, növelhetik ingatlanuk piaci értékét. A támogatás lehetővé teszi, hogy a lakástulajdonosok alacsonyabb saját költség mellett valósítsanak meg értéknövelő beruházásokat.

Mire is használható fel ez a támogatás?
Különböző felújítási munkálatokra tudnak pályázni a programmal az 1990 előtt épült családi házak tulajdonosai. Házak energetikai korszerűsítését pályázhatják meg, mint például, nyílászárók cseréje, fűtési rendszerek korszerűsítése, valamint egyéb az épület külső határoló elemeinek szigetelése.

Épületek külső határoló elemei közé tartoznak az előtetők is.
Személyre szabott megoldások: egyedi tervezésű előtetőket kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek minden egyedi igényhez és helyszínhez, így a lakástulajdonosok maximálisan kihasználhatják ingatlanuk adottságait. Egy jól megtervezett és szigetelt előtető nem csak védelmet nyújt az időjárással szemben, de emelheti az ingatlan piaci értékét is.

Összességében a támogatás kihasználása az előtetők esetében nem csak praktikus, hanem hosszú távú befektetés is. Fűzfa és Társa Kft. szakértelmével maximális hasznát vehetjük a támogatásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük