We love aluminium

Mi, a Fűzfa és Tsa Kft. kollégái, gyakran szerelünk alumínium kerítéseket.

 • Dekor csöves
 • Dekor lemezes
 • Deszkás
 • Lamellás
 • Mediterrán
 • Vízszintes deszkás

kerítéseket. Az alumínium kerítések különböző típusai között valóban vannak különbségek, és az előnyeik és felhasználási területeik is eltérhetnek.

Úgyhogy összeszedtük nektek a főbb típusokat és azok jellemzőit:

 1. Dekor csöves kerítés: Ez a kerítéstípus alumínium csövekből készül, amelyek különböző méretűek és formájúak lehetnek. A dekor csöves kerítések könnyűek, tartósak és eszté Az előnyeik közé tartozik a jó kilátás és a levegő áramlása, ami ideális lehet például kertek vagy parkok körül.
 2. Dekor lemezes kerítés: Ezt a típust alumínium lemez betétek jellemzik, amelyek különböző mintázatokkal és díszítésekkel rendelkezhetnek. A dekor lemezes kerítés elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. Az előnyei közé tartozik a változatosság és a tartósság.
 3. Deszkás kerítés: Az alumínium deszkás kerítésnél alumínium profilokat használnak, amelyek deszkáknak látszanak. Ez a kerítéstípus fa megjelenését imitálja, de az alumínium előnyeivel rendelkezik, mint például az időjárásállóság és az alacsony karbantartási igé Az alumínium deszkás kerítés kiváló választás lehet, ha természetes megjelenést szeretnél, de nem szeretnél foglalkozni a fa karbantartásával.
 4. Lamellás kerítés: A lamellás kerítés alumínium lamellákból áll, amelyek vízszintesen vagy függőlegesen vannak elrendezve. Ez a kerítéstípus biztosítja a magas szintű belátásgátlást, miközben lehetővé teszi a levegő és a fény áramlását. Ideális választás lehet például teraszok vagy medencék körül is.
 5. Mediterrán kerítés: A mediterrán stílusú alumínium kerítés gyakran díszes elemeket tartalmaz. Ezeket szimplán és duplán is el lehet helyezni rajtuk. Ez a kerítéstípus elegáns megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. Az alumínium mediterrán kerítés ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben és hosszú élettartammal rendelkezik.
 6. Vízszintes deszkás kerítés: Ez a kerítéstípus olyan alumínium deszkákból áll, amelyek vízszintesen vannak elrendezve. Ez modern és letisztult megjelenést kölcsönöz az ingatlannak, és könnyen kombinálható más építészeti stílusokkal. Az alumínium vízszintes deszkás kerítés hosszú élettartammal rendelkezik és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Fontos megjegyezni, hogy minden típusnak vannak sajátos jellemzői és előnyei, de a választás attól függ, hogy milyen célra szeretnéd a kerítést használni, milyen stílusú megjelenést szeretnél elérni, valamint függ az adott terület környezeti és klimatikus feltételeitől.

Remélem, hogy ezek az információk segítenek a választásban! Ha bármilyen további kérdésed van, állunk rendelkezésedre telefonon vagy e-mailben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük