Karrier

Karrier

Hosszútávú munkalehetőséget és biztos hátteret keresel? Jobban preferálod a családias cégkultúrát, ahol az önálló feladatokra fókuszálhatsz?

Várjuk jelentkezésedet egy fiatalos csapatba!

Épp most pörgetted végig weboldalunkat? Akkor biztosan feltűnt, vagy legalábbis feltételezhető, hogy megrendelőink összetételét a magyar és osztrák családok, háztartások és cégek alkotják. Mindez megköveteli, hogy munkánkkal mindig a legmagasabb minőségre törekedjünk.

Sikereinket és biztos működésünket a családi vezetésnek és legfőképp kiváló kollegáinknak köszönhetjük, akik nap mint nap elkötelezettségükkel, szakértelmükkel, személyes felelősségükkel, innovatív gondolkodásukkal és nem utolsó sorban összetartásukkal járulnak hozzá ügyfeleink elégedettségéhez.

Fontos számunkra, hogy a családias hangulat mellett stabil munkahelyet teremtsünk, amely innovatív és egyedi megoldásokkal rendelkezik. Hosszú távra tervezünk veled, nálunk nem jellemző a fluktuáció, a “legújabb” kollégánk is 3 éve dolgozik a cégnél, de van olyan, aki már a kezdetektől fogva velünk tart.

Jelenleg nyitott pozícióink:

Lakatos / Hegesztő pozícióba keresünk tapasztalattal rendelkező kollégákat.

Feladatod lenne, a kapott műszaki rajz, dokumentáció alapján precízen és önállóan részt venni a gyártási és szerelési folyamatokban.

Téged keresünk, ha:

✔️ rendelkezel szakirányú végzettséggel, lakatos és hegesztési gyakorlattal,

✔️ képes vagy  önállóan is precízen dolgozni,

✔️ nem a problémát keresed, hanem a megoldást,

✔️ képes vagy  és akarsz is velünk dolgozni, természetesen ennek megfelelő bérért,

✔️ csapatjátékos vagy, ha kell,

✔️ rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal

Előnyt jelent:

  • német nyelvtudás
  • csoportvezetői / projektevezetői tapasztalat
Amit ajánlunk:

✔️ versenyképes fizetés

✔️ munkába járási támogatás

✔️ rendszeres oktatások

✔️ hűség prémium

✔️ jelenléti prémium

✔️ céges munkaruha

✔️ változatos munkák

✔️ előre lépési lehetőség

Töltsd ki jelentkezési űrlapunkat, vagy jelentkezz az anett@fuzfa.hu e-mail címen vagy hívj minket a 06202633638 telefonszámon keresztül.

 

Kérdésed van?

Hívd a  +36 20 263 36 38 számot vagy írj az info@fuzfa.hu címre.

Ha úgy érzed, a lehetőségek valamelyike Neked szól, jelentkezz pár perc alatt az űrlap kitöltésével, hogy vissza tudjunk hívni! Az adataidra vigyázunk, harmadik félnek nem adjuk ki, a mindenkori adatvédelmi szabályok – így különösen a„GDPR” – rendelkezéseinek megfelelően kezeljük.

Nem találsz megfelelő nyitott pozíciót? Ne aggódj. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, s amint lesz üresedés lesz, Téged hívunk az elsők között!

Ha ez Nálad most mégsem ért célba, ajánld a lehetőséget barátaidnak, ismerőseidnek és segítsd Nekik is jó munkát találni!