Karrier

Hosszútávú munkalehetőséget és biztos hátteret keresel? Jobban preferálod a családias cégkultúrát, ahol az önálló feladatokra fókuszálhatsz?

Várjuk jelentkezésedet egy fiatalos csapatba!

Épp most pörgetted végig weboldalunkat? Akkor biztosan feltűnt, vagy legalábbis feltételezhető, hogy megrendelőink összetételét a magyar és osztrák családok, háztartások és cégek alkotják. Mindez megköveteli, hogy munkánkkal mindig a legmagasabb minőségre törekedjünk.

Sikereinket és biztos működésünket a családi vezetésnek és legfőképp kiváló kollegáinknak köszönhetjük, akik nap mint nap elkötelezettségükkel, szakértelmükkel, személyes felelősségükkel, innovatív gondolkodásukkal és nem utolsó sorban összetartásukkal járulnak hozzá ügyfeleink elégedettségéhez.

Fontos számunkra, hogy a családias hangulat mellett stabil munkahelyet teremtsünk, amely innovatív és egyedi megoldásokkal rendelkezik. Hosszú távra tervezünk veled, nálunk nem jellemző a fluktuáció, a “legújabb” kollégánk is 3 éve dolgozik a cégnél, de van olyan, aki már a kezdetektől fogva velünk tart.

Jelenleg nyitott pozícióink:

Lakatos / Hegesztő

Acél, alumínium és rozsdamentes acél fémszerkezetek gyártásához (kerítések, korlátok, előtetők, gépkocsibeállók....) keresünk tapasztalattal rendelkező kollégákat. Feladatod ebben a pozícióban, hogy a kapott műszaki rajz, dokumentáció alapján precízen és önállóan vegyél részt a gyártási és szerelési folyamatokban.

Fontos: Acél szerkezetű csarnokok gyártásában, szerelésében szerzett tapasztalat.

Olyan embert keresünk, aki

  • rendelkezik szakirányú végzettséggel, lakatos és hegesztési gyakorlattal,
  • képes önállóan is precízen dolgozni,
  • nem a problémát keresi, hanem a megoldást,
  • képes és akar is velünk dolgozni, természetesen ennek megfelelő bérért,
  • csapatjátékos, ha kell,
  • rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal

Előnyt jelent:

  • német nyelvtudás
  • csoportvezetői / projektevezetői tapasztalat

security code
Küldés

 

Kérdésed van?

Hívd a  +36 20 263 36 38 számot vagy írj az info@fuzfa.hu címre.

Ha úgy érzed, a lehetőségek valamelyike Neked szól, jelentkezz pár perc alatt az űrlap kitöltésével, hogy vissza tudjunk hívni! Az adataidra vigyázunk, harmadik félnek nem adjuk ki, a mindenkori adatvédelmi szabályok – így különösen a„GDPR” – rendelkezéseinek megfelelően kezeljük.

Nem találsz megfelelő nyitott pozíciót? Ne aggódj. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, s amint lesz üresedés lesz, Téged hívunk az elsők között!

Ha ez Nálad most mégsem ért célba, ajánld a lehetőséget barátaidnak, ismerőseidnek és segítsd Nekik is jó munkát találni!