Kedvezményezett neve:
Fűzfa és Társa Díszműkovács, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (9200 Mosonmagyaróvár, Juhar u. 8.)
http://www.fuzfa.hu/

Projekt címe: A Fűzfa és Társa Kft. eszközállományának technológiai korszerűsítése és műhelycsarnokának átalakítása

Szerződött támogatás összege: 15,5 millió forint

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül 15,5 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatási összegből valósult meg a Fűzfa és Társa Díszműkovács, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. eszközállományának korszerűsítése és műhelycsarnokának átalakítása.

A forrást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projekt leírása:
A Fűzfa és Társa Kft. 2020.06.12-én sikeres támogatási kérelmet nyújtott be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint támogató által meghirdetett „A mikro- kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című, GINOP-1.2.8-20 számú pályázati felhívásra.

A támogatói okirat alapján a vállalkozás 15,5 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatásban részesült, aminek segítségével megvalósult a cég székhelyén (9200 Mosonmagyaróvár, Juhar utca 8.) található műhelycsarnok átalakítása, valamint az eszközállomány korszerűsítése érdekében informatikai eszközök, 1 db CNC szalagfűrészgép, 1 db fémipari motoros táblaolló, 1 db szűrtlevegős légzésvédő készlet és annak tartozékai, valamint 1 db hegesztőinverter került beszerzésre. A beruházás a 2021. év májusában sikeresen lezárult.

A fejlesztések eredményeképp a termelékenység növekedése várható, melynek révén megfelelő módon és feltételekkel tudnak megfelelni a piac által támasztott követelményeknek. Mindezeken túl nemcsak a piaci igényeknek lehet eleget tenni, hanem a beruházás hosszú távon is elősegíti, és stabil alapokra helyezi a térség foglalkoztatottsági helyzetének és tőkeellátottságának javítását, hiszen a rövid távú célkitűzéseikben új alkalmazottak felvétele is szerepel. Az informatikai fejlesztés pedig a vállalkozás digitális átállásának első lépcsőfoka lehet, valamint az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának növeléséhez is hozzájárul.

A projekt befejezési dátuma: 2021. 05.12.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02756

További információ kérhető:
Takács Gergely, ügyvezető
9200 Mosonmagyaróvár, Juhar u. 8.
E-mail: info@fuzfa.hu

 

 

 

 


 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2016. december 02-án meghirdetett „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című felhívás alapján a Fűzfa és Társa Díszműkovács, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., mint támogatást igénylő 2017.02.17. napon támogatási kérelmet nyújtott be. A Projekt címe: „A Fűzfa Kft. komplex eszközbeszerzése”. A Támogató a(z) „A Fűzfa Kft. komplex eszközbeszerzése” című GINOP-1.2.2-16-2017-01341 azonosító számú támogatási kérelmet támogatásra alkalmasnak minősítette. 

Támogatás összege: 7.796.352 Ft. 

A támogatás mértéke 45%.

Projekt megvalósításának kezdete: 2017.06.26.

Projekt megvalósításának vége: 2017.11.30. 

A támogatás révén beszerzett eszközök: 1 db video computer network system és installálása, 1 db monitor, 1 db merevlemez, 1 db Dell notebook, 1 db CAD Designer computer, 1 db gyűrűhajlító gép, 1 db Syrius alap hegesztőgép acélhoz, 2 db Syrius alap hegesztőgép alumíniumhoz, 1 db Lincoln inverteres hegesztőgép, 1 db Krause állványzat, 1 db szalagfűrészgép, 1 db manuális könnyűfémkörfűrész, 1 db áthatás csiszológép, 1 db hidraulikus kézi magasemelő, 2 db fúrógép

 


 

Projekt megnevezése:
A Fűzfa és Társa Kft. versenyképességének növelése új telephely létesítésével
NYDOP-1.3.1/D-10-2010-0062

Kedvezményezett:
Fűzfa és Társa Díszműkovács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (9200 Mosonmagyaróvár, Molnár utca 1.)
http://www.fuzfa.hu/

Közreműködő szervezet:
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
9400 Sopron, Csatkai u. 6.
http://www.westpa.hu

Irányító hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
ÚMFT infovonal: 06 40 638 638
nfu@nfu.gov.hu, www.nfu.hu

Projekt leírása:
A Fűzfa és Társa Kft. a ROP (NYDOP-2010-1-3-1/D konstrukció) keretein belül egy teljesen új telephely infrastrukturális kivitelezését valósítja meg a MoWinPark gazdasági területén. A projekt közvetlen célja egy olyan központi telephely létesítése, melynek segítségével a gyártó-kivitelező tevékenységeket a cég saját hatáskörén belül is meg tudja valósítani, amellett, hogy munkavállalóinak ideális munkakörnyezetet biztosít. A központi telephely létrehozása méreteiben és minőségében is alkalmassá válik a zökkenőmentes működéshez, valamint biztosítja a feltételeket a vállalkozás versenyképességének folyamatos növeléséhez. A Fűzfa és Társa Kft. új, 599,83 m2 alapterületű telephelye a MoWinPark területén, a tulajdonosok elképzelése alapján 1600m2-es építési telken valósul meg. A projekt központi elemét egy olyan létesítmény felépítése képezi, mely minden szempontból kielégíti a gyártás-kivitelezés feltételeit, továbbá megfelelő munkakörülményt biztosít az alkalmazottak számára is. A fejlesztés irodák és ügyfélkezelésre alkalmas helyiségek kialakítására is irányul, amelynek eredményeképpen jelentősen jobb színvonalú, a partnerek és a kor elvárásainak is megfelelő környezet jön létre. A beruházás hosszú távon elősegíti a térség foglalkoztatottsági helyzetének és tőkeellátottságának javítását, hiszen a projekt keretében, a fenntartási időszak alatt 4 fő alkalmazott kerül felvételre.

A megvalósítás időszaka: 2011.03.10.-2012.05.31.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

KÉRDÉSED VAN? ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK SEGÍT!

Hívhatsz bennünket:
+36 20 263 36 38

Írhatsz e-mailt:
info@fuzfa.hu