Rólunk

Nagyberuházást, építkezést, kerítésépítést nem túl gyakran végez az ember. A minőség különösen fontos, ha azt szeretnénk, hogy a kerítéseink a legzordabb időjárásnak is évtizedeken keresztül ellenálljanak.

A Fűzfa és Társa Kft. kovácsoltvas és alumínium kerítések, kapuk, előtetők és korlátok tervezésével és gyártásával gondoskodik az esztétikus és biztonságos otthonokról. Családi vállalkozásunkban 2003 óta azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű termékeinkkel egy életre szóló örömöt és nyugalmat biztosítsunk vevőink számára.

Vállalati ügyfeleinknek gyártókapacitásunk függvényében teljes technológiánkkal és gépparkunkkal vállaljuk fémipari (alumínium, rozsdamentes és vas) termékek, szerkezetek gyártását és szerelését. Alvállalkozóként termékeink minőségét, gördülékeny gyártását fémipari gyártóüzemünk modern gépparkja és kollégáink sokéves tapasztalata biztosítja.

A minőség az egyedi tervezéssel kezdődik és a pontos, precíz gyártással, majd szakértői, gondos telepítéssel végződik, amelyet évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink végeznek.

A csapat

Közel két évtizede köteleztük el magunkat a minőség mellett, s a fejlődés azóta is töretlen. Stabilitásunkat a családi vezetésnek és kiváló kollegainknak köszönhetjük, akik nap mint nap elkötelezettségükkel, szakmai tudásukkal, személyes felelősségükkel, innovatív gondolkodásukkal és jókedvükkel járulnak hozzá ügyfeleink elégedettségéhez.

Nem csak vevőink, a szakma is elismert bennünket!

Lajta Expo Különdíj 2004

Lajta Expo Különdíj 2005

Kiválóságra törekvő vállalkozás

Év szakembere díj 2019

Bemutatótermünkben is várunk, gyere el, hogy testközelből győződhess a minőségről, közösen tervezzünk és választhass számtalan kovácsoltvas, alumínium vagy rozsdamentes termékünk közül. Ha szimpatikusabb vagy időt szeretnél spórolni, akkor pedig böngészd végig weboldalunk galériáját, és a leginkább tetsző képek alapján kérj ajánlatot online!

Kerítéseink országhatáron belül és túl

Garancia

DERÉKSZÖG GARANCIA

Lóg a kapu? Nyikorog a zsanér? Rossz az illesztés? Belátni a résen? Garantáljuk, hogy nálunk minden derékszög 90 fokos! Amennyiben mégis minőségi hibát észlelnél, kollégánk az egyeztetett legkorábbi időpontban ott terem és helyreállítja a hibát!

ZÖLD PÁZSIT GARANCIA

Garantáljuk, hogy kollégánk úgy adja át a munkaterületet, amilyen állapotban az a munka kezdete előtt volt.

ELŐLEG GARANCIA

Fontos mikor érkezik? Ütemezned kell a beszerelést? Szeretné elkerülni a főszezon miatti várakozásokat? Fizesd előre a kerítés árának a felét, és mi garantáljuk, hogy kerítésed még a határidő előtt megérkezik!

KÉRDÉSED VAN? ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK SEGÍT!

Hívhatsz bennünket:
+36 20 263 36 38
00-36-96-566-461 (fax)

Írhatsz e-mailt:
info@fuzfa.hu